Ki is vagyok?

Pozsgai Nikoletta kineziológus, önmegvalósítás specialista vagyok és legfőbb szakmai feladatomnak a női élet segítését, kiteljesedését tartom!

Az alkalmazott módszereim közül a kineziológia az egyik leghatékonyabb és legcsodálatosabb! A kezelések szelídek és mégis mélyen az okok szintjén hatnak. A tudatalattiban rejlő előrehaladásunkat és szabad választásunkat gátló blokkokat keresem meg és oldom a kineziológia széleskörű korrekciós-eszközeivel, az oldás tartósságát elősegítendő megerősítő gyakorlatokat ajánlok és tanítok be, melyeket otthon egyedül is képes leszel a kitesztelt rendszerességgel elvégezni.

Munkám hatékonyságát több másik szakterület is segíti:

1. Életmód tanácsadás-és terápia , mely a természetgyógyászat koronázatlan királynője, hiszen benne összpontosul minden tudás és eszköztár, melyet ma Magyarországon hivatalosan elismert és támogatott módon végezhet egy terapeuta. Az életmódot átalakítani tudó valamennyi természetgyógyászati ágban (távol-keleti mozgásoktatás, egészséges táplálkozás, rendterápia, természetes masszázs alkalmazás és oktatás, gyógynövényismeret, hidroterápia, helyes légzéstechnikák stb. jártassággal rendelkezem.

Az életmód tanácsadás lényege, hogy abból kiindulva, hogy milyen élethelyzetben vagy most, feltérképezzük miért kerültél oda és hogyan milyen módon tudsz változtatni, fejlődni vagy gyógyulni. A célok megfogalmazása után ún. cselekvési tervet dolgozunk ki, mely az életmód és/vagy életvezetés váltás megvalósítását segíti, köti határidőkhöz, veszi át a támogató és kihívást jelentő tényezőket. A tanácsadást teljes terápiás program követi, mely során lépésről-lépésre végighaladunk a közösen kidolgozott terveden.

Bővebben az életmód-tanácsadás -és terápia módszereiről, rendeleti kívánalmairól>>>

2. Karrier-tanácsadás és coaching:

Melyet én leginkább arra szeretek használni és ajánlani, hogy segítségével megtaláld azt a valódi hivatást, melyben kiteljesítheted tehetségedet, kifejezheted önmagad és amelyet hosszú éveken keresztül képes leszel örömmel, lelkesedéssel és sikerrel végezni. Fiataloknak, akik pályaválasztás előtt állnak, rendszerint az önismeretüket és értékrendjük felismerését segítő feladatokat, beszélgetéseket alkalmazok, a hagyományos szakmai pszichometriai teszteket és módszereket pedig kiegészítem holisztikus eszközökkel is.

Bővebben a KarrierÉpítők oldalán>>>

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: