Mi a kineziológia?

A kineziológia pedagógiai, pszichológiai, szociológiai elemeket is tartalmazó alternatív, holisztikus preventív módszer, melynek célja a test energetikai egyensúlyának helyreállítása a test öngyógyító mechanizmusának aktivizálásával. Ez a gyógyító és személyiségfejlesztő természetgyógyászati ág, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza arra az életterületre vonatkozóan, ahol jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.

A kezelés célja a jelenbeli és múltbéli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével. Az energetikai kiegyenlítés testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot eredményez.

A kineziológia nem problémákra és tünetekre fókuszál, hanem az azok mögött megbúvó okokat tárja fel. Biofeedback izomteszt alkalmazásával a kineziológia felszabadítja a gátolt tudatosságot, oldja az energetikai blokkokat, melyeket régi negatív élmények, élethelyzetek, érzések okoztak.

Ez a szelíd gyógymód már az első oldás után pozitív változásokat hoz a páciens életébe. A blokkok oldása után a kreativitás és az intuíció nagymértékben jelen lesz életünkben és hozzásegít minket az optimális döntésekhez. Általában három-öt oldás a probléma végleges megoldását eredményezi.

Bővebben:Miért jó módszer a Kineziológia?

Reklámok

2 hozzászólás

 1. Ági mama said,

  november 1, 2008 - 10:21 de.

  Kedves Nikol!
  Gratulálok a szép oldaladhoz és kívánom Neked, hogy folytatódjon sikeres-kineziológusi pályád. Az Isten is terapeutának teremtett! Nagyon hálás vagyok neked a sok segítségért, amit tőled kaptam. Azóta is jól vagyunk:)

 2. Nikoletta said,

  március 8, 2009 - 9:44 du.

  Kedves Ági mama!
  Örülök, hogy itt jártál és nagyon örülök,hogy segíthettem! Tudod, én egymagam kevés lettem volna, ezért legyél magatokra is nagyon büszke! Csak így tovább! Nikol


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: